UTSTYR & GEAR

Her ser dere noe av det ustyret vi har, og bruker på turer og undersøkelser.

Zoom H4N mikrofon

Dette er et instrument vi elsker. Lydopptaker i høy kvalitet med innebygde mikrofoner. Den er svært sensitiv for lyd slik at vi kan høre det andre ikke kan med blottet øre. Ved bruk av hodetelefoner har vi muligheten til å kjøre Live EVP som gjør jobben enklere for oss. Da slipper vi å stoppe opptak for å spole tilbake for å høre om det var noe vi fikk opp. Her hører vi det med gang og har muligheten til å markere opptaket slik at vi lettere kan finne tilbake til opptaket igjen.

Spirit Box

Spirit Box er et flott kompakt verktøy for å prøve kommunikasjon med paranormale enheter. Den bruker radiofrekvenssveier for å generere hvit støy som teorier antyder å gi noen energien de trenger for å bli hørt. Når dette skjer, vil du noen ganger høre stemmer eller lyder som kommer gjennom statikken i et forsøk på å kommunisere.

REM POD

Rem pod har en teleskopantenne til å utstråle sitt eget uavhengige magnetfelt rundt instrumentet. Dette EM-feltet kan lett påvirkes av materialer og gjenstander som leder strøm. Basert på kildens nærhet, styrke og EM-feltforvrengning kan fargerike LED-lys aktiveres i hvilken som helst rekkefølge eller kombinasjon. Rem-Pod er ment å bidra til å fremme Paranormal forskning.

MEL Meter

Denne enheten tilbyr både AC-måling av magnetisk felt og målinger av lufttemperatur i sanntid

K2 EMF Meter

Denne K2-meteren er et populært, brukervennlig verktøy for å oppdage pigger i elektromagnetisk energi. Disse piggene indikert med flerfargelysene øverst på måleren kan indikere aktivitet eller kommunikasjon fra det eller den som ønsker å kommunisere fra den andre siden.

Profilerte klær

Alle våre team-medlemmer har profilerte klær med logo. På denne måten fremstår vi seriøse, profesjonelle og har et sterkt samhold innad i gruppa.

Parascope 360

Denne enheten er bygd for å fange opp statisk energi. Om noe går forbi eller rundt enheten vil da «rørene» lyse opp i forskjellige farger mot den retningen energien beveger seg.

Radio Shack

Dette er en radio som egentlig gjør samme nytten som en spirit box. Men denne er større og med bedre innebygd høytaler som gjør at vi kan plukke opp ord som kommer frem fra radiofrekvensene tydeligere.

Profilerte klær

Alle våre team-medlemmer har profilerte klær med logo. På denne måten fremstår vi seriøse, profesjonelle og har et sterkt samhold innad i gruppa.

Laser Grid Pen

Denne kraftige laseren avgir et rutenett med grønne prikker som er nyttige for å oppdage skygger eller generelle synsforstyrrelser under en undersøkelse. Vi setter den foran et løpende kamera for å fange opp potensielle bevis. Vi kan justere størrelsen og formen på stjernene ved å vri på den justerbare linsen.

MEL METER

K2 EMF METER

REM POD

Meny