Om oss – Ghost Seekers

Introduksjon

Ghost Seekers ble etablert i 2019.
Målet med gruppa vår er å gjennomføre undersøkelser av steder hvor noen mener det foregår unaturlige/paranormale fenomener. Vi har gjennomført undersøkelser i alt fra private bolighus til festninger, bensinstasjoner, og mange andre spesielle steder.

Teamet

Når vi startet opp så var vi en liten vennegjeng på 3 stk som dro ut på tur for å prøve å oppleve noe. Det utviklet seg veldig fort når vi begynte å publisere offentlig hva vi drev med, og vi begynte da å motta mange forespørsler fra personer som ønsket å bli en del av teamet vårt.

Vi har bygget opp teamet med personer som har forskjellige yrkesfaglig bakgrunn, og litt forskjellige meninger om det paranormale. Dette for å skape et internt miljø hvor vi kan diskutere opplevelser og funn på opptak med ulikt grunnlag for meninger.

Undersøkelser

Vi tar imot forespørsler om undersøkelser på alle type steder, men har en vurderingsprosess vi går igjennom før vi kan ta på oss oppdraget. Dette innebærer at vi blant annet vurderer hendelsene som er beskrevet, og det som også betyr noe her er blant annet hvor mange som har opplevd ting, hvor ofte noe skjer, og hvor nylig siste hendelse var. Det er også andre faktorer som spiller inn på om vi har muligheten, som for eksempel økonomi og reisevei.

 

I tillegg til henvendelser vi mottar om oppdrag så kontakter vi også selv steder vi finner interessante, blant annet større lokasjoner som egner seg når vi skal lage en videoproduksjon for YouTube.

Vår metode for å dokumentere hendelser er ved at vi benytter kamera, teknisk utstyr og måleinstrumenter.
Vi bruker ikke personer som er klarsynte eller annen form for medium da dette ikke kan gi oss reell fysisk dokumentasjon.

For oss er det også viktig å hjelpe personer som opplever ubehag i sine egne hjem.
Det er ofte vi finner mulige naturlige forklaringer på hendelser som oppfattes skremmende.

Historie

Oppstarten av Ghost Seekers skjedde i 2019 og det begynte med en vennegjeng som reiste rundt til noen steder som var mye omtalt i forbindelse med spesielle og uforklarlige hendelser. Det første stedet vi besøkte var Falstadskogen, og dette området er kun utendørs. Vi fant fort ut at vi ønsket å undersøke steder under litt mer kontrollerte omgivelser innendørs. Vi fikk gjort en avtale med Hegra Festning som vi også inviterte Norwegian Ghost Hunters med på.  På dette tidspunktet hadde vi etablert oss i sosiale medier, og ble da kontaktet av en journalist som ønsket å følge med oss. Dette resulterte i en artikkel hos Nidoros. Etter dette ble vi også kontaktet av NRK radio som ønsket å være med oss da vi skulle undersøke et privat bolighus. Utdrag fra denne undersøkelsen kan du finne her.

Gruppens grunnleggere
Gruppens grunnleggere
Undersøkelse pågår
Undersøkelse pågår

Trykk på knappen under for å lese mer om vårt fantastiske team

Meny