12-14 mars 2021 besøkte vi Circle K stasjonen i Ålen.

Denne plassen er kjent fra da de var med i en episode i Åndenes Makt i 2012.

Vi ble invitert med av Norwegian Ghost Hunters, men grunnet Covid – 19 så kunne vi ikke etterforske sammen denne gangen.

Dette er virkelig et av våre favorittsteder hvor vi har etterforsket.

Her opplevde vi paranormal aktivitet i mange forskjellige varianter.

Bankelyder, lyden av skritt, hvisking, hvesing, skrik, latter, gråt, skygger og en av våre team medlemmer fikk seg en skikkelig opplevelse da hun fikk se en skikkelse som hun kunne beskrive. En annen i teamet stilte et spørsmål: Hvor er du? og flere hørte en stemme som sa «HER».

Av utstyret vi hadde med oss så gikk Rem-poden av flere ganger. K2 meteren ga noe utslag, men ikke mye. Da maskineriet på stasjonen var i gang så var det også vanskelig å finne ut om den reagerte på nærvær eller fra de elektriske apparatene rundt.

 

Du kan se videoen fra oppdraget vårt her:

 

 

Meny