Helgen 16-18 oktober befant vi oss på Hegra festning.
Dette var en fantastisk helg med mange spennende opplevelser for oss.

Vi inviterte Norwegian Ghost Hunters som hører til i Oslo for å bli med på et samarbeid. Sammen arrangerte vi spøkelsesvandring for våre følgerne på Facebook, slik at de som ønsket kunne være med å se hvordan vi jobbet. Dette ble en suksess. 10 gjester fikk vi tilsammen i løpet av helgen. Vi kunne nok hatt med flere, men grunnet corona var vi nødt om å begrense antallet.
Vi fikk gode tilbakemeldinger om hvor bra tiltak dette var for de som sitter inne med den samme interessen for det overnaturlige.

Vi hadde også et hyggelig besøk fra Nettavisen Nidaros, som fulgte oss noen timer på fredagskvelden.

Vi hadde mye å gjøre denne helgen. Ikke bare arrangerte vi spøkelsesvandring, men vi holdt også på med å filme til ny YouTube episode.

Funn på opptak:

  • Teamet som er tilstede her reagerer først på noen svake lyder som høres ut som skritt men det er vanskelig å høre pga støy fra vann (regn). Men så kommer det noe som høres ut som en høy stemme rett i mikrofonen som det reageres på. Lyden finner du her.
  • Nok en rar lyd vi reagerer på her. Det her høres ut som en slags blåselyd i noe hult. Det er en type lyd som bare ble fanget opp en gang. Usikkert hva som er kilden. Videoen finner du her.
  • Teamet reagerer på lyden av det som høres ut som en stein eller lignende blir kastet. Videoen finner du her.
  • Litt vanskelig å se den her, men teamet reagerer på en skygge nede i gangen. Først er det et blink langt nede i gangen, også hvis man ser i taket så kan det se ut som noe lys-endringer rett før Linda lyser bort med lommelykt. Se den her.
  • Det er flere ganger vi hører noe som ligner på plystring. Det her er ett av de tilfellene. Se den her.

Porten inn til Hegra festning

 

Kartet over Festningen

 

Minnesten til de som falt når Tyskerene okkuperte festningen.

 

Meny