Vi tenkte å vise dere hva slags utstyr vi bruker på våre oppdrag.

 

REMPOD                                               K2 – EMF Måler                                  MEL – Meter                                         SB7- Spiritbox                                   Zoom H4N – Lydopptaker

Rempod: Rem pod har en teleskopantenne til å utstråle sitt eget uavhengige magnetfelt rundt instrumentet. Dette EM-feltet kan lett påvirkes av materialer og gjenstander som leder strøm. Basert på kildens nærhet, styrke og EM-feltforvrengning kan fargerike LED-lys aktiveres i hvilken som helst rekkefølge eller kombinasjon. Rem-Pod er ment å bidra til å fremme Paranormal forskning.

 

K2: Denne K2-meteren er et populært, brukervennlig verktøy for å oppdage pigger i elektromagnetisk energi. Disse piggene indikert med flerfargelysene øverst på måleren kan indikere aktivitet eller kommunikasjon fra det eller den som ønsker å kommunisere fra den andre siden.

 

Mel – meter: Denne enheten tilbyr både AC-måling av magnetisk felt og målinger av lufttemperatur i sanntid

 

SB7: Spirit Box er et flott kompakt verktøy for å prøve kommunikasjon med paranormale enheter. Den bruker radiofrekvenssveier for å generere hvit støy som teorier antyder å gi noen energien de trenger for å bli hørt. Når dette skjer, vil du noen ganger høre stemmer eller lyder som kommer gjennom statikken i et forsøk på å kommunisere.

 

 

Zoom H4N: Dette er et instrument vi elsker. Lydopptaker i høy kvalitet med innebygde mikrofoner. Den er svært sensitiv for lyd slik at vi kan høre det andre ikke kan med blottet øre. Ved bruk av hodetelefoner har vi muligheten til å kjøre Live EVP som gjør jobben enklere for oss. Da slipper vi å stoppe opptak for å spole tilbake for å høre om det var noe vi fikk opp. Her hører vi det med gang og har muligheten til å markere opptaket slik at vi lettere kan finne tilbake til opptaket igjen.

Meny